tisdag 8 november 2011

Vi tar vara på tiden..

Här hemma råder verkligen mys på hög nivå! Tiden går alldeles för fort har vi märkt.. så vi försöker ta vara på all denna underbara tid. Det går åt många pinnar ved vill jag lova.. :) Vår lille hund Tayson är nybadad o har legat framför brasan hela morgonen, jag skulle fått värmeslag av att ligga så nära..

Hoppas ni får en bra dag!

6 kommentarer:

  1. Tänk vad lustigt, även min hund älskar värmen från kaminen trots att hon har så tjock päls. Idag har jag duschat henne och sedan klippte jag av pälsen en hel del. Det tar två timmar att klippa henne så nu tar jag en välbehövlig vila och kikar på bloggar.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag kan ligga hur nära elden som helst, duscha i rykande varmt vatten också. Mannen tycker jag är lite konstig med det men är man en fryslort så är man..utan päls då förstås.
    Jag undrar lite över dina korgstolar i rummet, är de behandlade eller lurar bilden mig bara. Har ju ett par som är bruna och vill ha dem mer grå..dina ser så snygga ut.

    kram

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till er lille son!! Förstår att ni vill ta vara på varje dag, det går ju så fort. Mina bebisar blir snart 10 månader, känns som dom kom igår men samtidigt som att dom alltid funnits hos oss.

    Roligt att du gillade mina knäckebröd i köket!
    Ha en fin vecka!!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. grattis till er son, passa på att njut varje minut...kramis semlan

    SvaraRadera
  5. Hej
    ETT stort GRATTIS till er son, vilken ljuvlig lycka....
    så fint du har gjort det och mysigt värre underbart att bara få mysa...
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  6. Hej Michaela!
    Tack för din grattishälsning :O) Vilken jättemysig blogg du har, kul att kika in till dig.
    Och förstås, ett stooooort grattis till lillkillen. Så jättemysigt! Hoppas ni har det bra och njuter :o)

    Boken jag fick av min man kommer från en bokaffär här i Danmark som heter Arnold Busch, en stor kedja. Tror nog att man kan skicka efter den också.
    Ha en riktigt skön helg!
    Kram
    Ulrika

    SvaraRadera