måndag 2 april 2012

Vad hände..

Var det inte en massa förberedelser inför jul alldeles nyss..?! Och nu är det redan April och snart Påsk. Jag fattar inget:) Nu fick jag se att det var hela två veckor sedan jag bloggade, det har hänt en del sen sist.. Kanske inte alls om man tänker på hemmet, här hemma ser det ungefär ut som vanligt, förutom att fotoväggen har kommit upp, visar er en annan dag. Vi har bland annat haft två omgångar av vattenkoppor, först Melker och sen Malte. Malte fick sina koppor dagen innan dopet, dom hann dock inte bryta ut förrens dagen efter.. Mina små fisar, känns ändå skönt att dom har haft det.
På tal om Påsk, jag är inte alls någon "påskpyntare", fast jag tycker det är fint med lite ris, fjädrar och ägg. Mer än så blir det inte här hemma, vad pynat ni med?

2 kommentarer:

 1. Hej:)
  Tack för din söta kommentar!!

  Min Filip fyller 13 i sommar & vad jag vet har han inte haft vattenkopporna...Känns sådär, jag var t.o.m iväg & försökte se till att han skulle få det hos andra barn (när han var liten)! Är ju inte bra att få det som vuxen....Hoppas Ni mår bra nu, vilken lycka med två små prinsar:))

  Kram Malin ♥

  SvaraRadera
 2. Ja tiden går så galet fort! Tycker att jag nyss städade ut julen!Och det där med kopporna... tråkigt att ha men bra att ha haft! Önskar att våra två tjejer får det snart så att vi har det gjort! Eftersom vi bor ganska nära varandra kan du väl hälsa på "hos mig". Skall ha en utlottning ihop med Förr & Nu inom kort! GLAD PÅSK! Anna

  SvaraRadera