onsdag 4 januari 2012

Nu städas julen bort

Tänka att man hela hösten längtar så efter juletiden, när den väl kommer är man så uppe i precis allt, slappnar inte av en sekund för det är hela tiden något som "måste" fixas. Man hinner aldrig njuta av de man längtat efter så mycket.. Och så slår det en när julen är över, va sjutton höll jag på med!? Och så bestämmer man att nästa år, då ska det minsann inte bli så.. ;)

Jag har iallafall precis börjat städa ut julen, det känns så skönt. Jag har lite svårt att komma igång, men när jag väl gör det vill jag inte sluta. Vi åker till Trysil på lördag och känner att det kan vara skönt att ha det färdigt tills man kommer hem. Det ska bli så skönt att komma iväg lite och få mysa i en stuga, åka skidor och bara ha de sådär gött man har i fjällen. Vi har den lyxen att min mamma inte åker några skidor och att min syster bär på en kotte, så barnvakter finns det gott om. Hihi..

Ha en fortsatt bra dag!

2 kommentarer:

  1. Vad mycket fina saker! Älskar hur du har satt "granen":) och hornen är så vackra!

    Ha en fin kväll,

    kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Tack rara du för den fina kommentaren ♥..och visst är det väl så att vi inspirerar varandra..ser ju så mycket fina tips hos dig också♥..Ha det gott..Kram Marie

    SvaraRadera