torsdag 26 april 2012

Grått och Trist

Idag är det inte bara vädret som är trist, begravning stod på schemat. Vi tog ett sista farväl av min kära gamle farmor 94 år. Hon har levt ett friskt och skönt liv och varit pigg som en mört, men så en vacker dag somnade hon sakta in. Tänk att få leva frisk i 94 år.. Häftigt, eller?!

Hoppas din dag varit bra!
Kram

lördag 21 april 2012




Hej på er!

Är det lika kallt och trist väder hos er idag som det är hos mig tro? Vi ska strax iväg och fiska, det blir till att ta på sig dom tjocka vantarna och mössan.. och så hoppas jag att det inte blir någon fisk för min del, för jag tar inte av mig vantarna.. Fast det är nog ingen önskning jag ska prata högt om;)

Ha en fortsatt bra helg!
Kram 

tisdag 17 april 2012

Vid mitt skrivbord..

finns en salig blandning av saker jag hittat genom åren. Jag är en riktig samlare och kan ibland tycka att det är roligare att köpa en grej än att köpa och sedan använda. Konstigt.. Men det är väl det där ständiga sökandet som gör att man blir så glad när man hittar något, sen när det väl står där hemma är det inte riktigt lika roligt längre. Kommer på mig själv ibland när jag kommer hem från loppisturer att jag bär ner Allt i källaren, men så efter en tid så kommer det upp en sak efter den andra. Någon som känner igen sig?:)

onsdag 4 april 2012

Rosa Rosor

Idag blir det några bilder från vårt badrum.

Mitt symaskinsunderede hittade jag på en auktion, jag missade dock sjäkva utropningen av det, men när jag skulle åka hem stod det fortfarande kvar, det hade tydligen inte blivit sålt så det fick bli mitt, väldigt billigt. Ja, ibland ska man ha tur!
Jag har inte gjort någonting med det förutom spikat dit några plankor, det var vitmålat och har förmodligen stått ute i många år, perfekt slitning enligt mig.

En bukett färska rosor skulle man alltid ha hemma!

tisdag 3 april 2012

Jag kikar in en snabbis och säger God Natt, jag har något roligt och spännande att drömma om i natt och ni kommer få veta vad det är inom kort, så håll utkik!!:)

måndag 2 april 2012

Vad hände..

Var det inte en massa förberedelser inför jul alldeles nyss..?! Och nu är det redan April och snart Påsk. Jag fattar inget:) Nu fick jag se att det var hela två veckor sedan jag bloggade, det har hänt en del sen sist.. Kanske inte alls om man tänker på hemmet, här hemma ser det ungefär ut som vanligt, förutom att fotoväggen har kommit upp, visar er en annan dag. Vi har bland annat haft två omgångar av vattenkoppor, först Melker och sen Malte. Malte fick sina koppor dagen innan dopet, dom hann dock inte bryta ut förrens dagen efter.. Mina små fisar, känns ändå skönt att dom har haft det.
På tal om Påsk, jag är inte alls någon "påskpyntare", fast jag tycker det är fint med lite ris, fjädrar och ägg. Mer än så blir det inte här hemma, vad pynat ni med?