söndag 29 januari 2012

Korvgrillning

Idag var det korvgrillning med sambons familj som stod på schemat. Att man inte tar sig tid till att vara ute i naturen mer, det är ju så härligt!! Melker åkte pulka på den lilla snön som fanns;) och Malte låg så nöjt i vagnen. Hoppas er Söndag också varit bra!? Nu ska vi fara ut till landet, våra goa vänner har köpt en super fin gård. Det är så mysigt att bara strosa runt i stallet, klappa katterna och kika runt, sen är det ju aldrig fel att få gott fika!!;)

fredag 27 januari 2012

Växer så de knakar..

Hur mycket kan man egentligen växa på tre månader..?! Det är ju helt ofattbart hur ett barn utvecklas första året. Sitter och tittar igenom en massa kort som är tagna första månaden med Malte och inser att han faktiskt har växt hela 15 centimeter sen han föddes och är snart uppe i stl 68.. Jisses, han som i mina ögon fortfarande är " nyfödd " och lika liten som när han föddes, men ack så fel jag hade;)


Trevlig helg önskar jag er!! Kram

onsdag 25 januari 2012

Ljusstakar

Jag vet inte hur många gånger jag har delat på dessa ljusstakar, men av någon konstig anledning hamnar dom alltid tillsammans till slut ändå. Jag tycker att dom gör sig så fint ihop, specielt när man tänder dom.

Ha en fin dag hörrni!
Kram

tisdag 24 januari 2012

Härliga vinterdagar

Visst är det härligt att vi får lite riktig vinter igen, bitande kyla men framför allt snö. Jag blir så glad när jag ser alla barn vara ute och leka, jag kommer själv ihåg hur lycklig man var som barn när snön äntligen kom..
Melker är på dagis idag igen efter fem veckors "julledighet", det blev lite längre än vad vi tänkt, men de är ju så mysigt att ha honom hemma när jag ändå är mammaledig, men jag märkte att han blev lite less på att bara vara hemma med mamma. Jag tror det är nyttigt för barnen att komma hemmifrån lite, byta miljö och leka med massa andra barn.

Hoppas ni får en bra dag!
Kram

måndag 23 januari 2012

Det är inte så dumt att fylla år ändå..

Igår hade jag kalas och jag blev så glad och rörd över alla fina saker jag fick, det var yankee candles underbara doftljus, en stor härlig pläd, jätte fina konsoller, snowboard, 4 nya tekoppar till min samling, privat sminkkurs på make up store, smink, en stor och härlig halsduk, Mia Skäringers film- Dyngkåt och hur helig som helst. Har ni inte sett den så säger jag bara Gör DE!! Herre Guud.. Den va så bra:)
När jag öppnade det största paketet dunkade hjärtat till lite extra, det var kärlek vid första ögonkastet, där låg det ett stort och super snyggt kors. Jag blev verkligen som ett barn på julafton.. Började fixa och dona innan dom sista gästerna åkt hem, det är tur dom känner mig..
Jösses säger jag bara.. nu längtar jag tills nästa gång jag fyller år för det här var ju toppen!!

Plåtburken som blomman står i samt flaskan har jag köpt på loppis för nästan inga pengar alls. Burken längst ner har jag fått från en kär vän som fick sätta livet till i en trafikolycka för några år sedan, tänk att en plåtburk kan betyda så mycket för en <3

söndag 22 januari 2012

Gömma undan..

Jag är rätt bra på att ställa undan saker som jag egentligen tycker mycket om. Ett bra exempel är mina mateus tallrikar, dom har stått i mitt vitrinskåp i tre år, jag har inte använt dom särskilt mycket och kände att det var dags för dom att få komma ur skåpet.. Och tänk, de gick ju faktiskt få lite ordning på de där bordet med hjälp av några tallrikar också! Hihi..

fredag 20 januari 2012

Härliga tulpaner

Hej Hopp!
Jag fyllde år i veckan och fick en bukett fina tulpaner av min kära mor. Jag fick så härliga vår känslor i kroppen. Det känns som en lättnad att man har städat bort julen och fått in lite färg igen, jag blir iallafall genast lite piggare.
Jag passar på att önska er en Trevlig Helg!

torsdag 19 januari 2012

Trysil

Vi har varit iväg på en underbar vecka i Trysil, vi blev bjudna av min kära mor och far och vi är så otroligt tacksamma och glada för de. Det brukar vara lagom att åka iväg en vecka ibörjan på det nya året och få ladda batterierna lite, det var faktiskt väl behövligt i år också!! Dock glömdes kameran bort och fick aldrig följa med ut i backarna, men några härliga bilder fick vi ändå:)

onsdag 4 januari 2012

Nu städas julen bort

Tänka att man hela hösten längtar så efter juletiden, när den väl kommer är man så uppe i precis allt, slappnar inte av en sekund för det är hela tiden något som "måste" fixas. Man hinner aldrig njuta av de man längtat efter så mycket.. Och så slår det en när julen är över, va sjutton höll jag på med!? Och så bestämmer man att nästa år, då ska det minsann inte bli så.. ;)

Jag har iallafall precis börjat städa ut julen, det känns så skönt. Jag har lite svårt att komma igång, men när jag väl gör det vill jag inte sluta. Vi åker till Trysil på lördag och känner att det kan vara skönt att ha det färdigt tills man kommer hem. Det ska bli så skönt att komma iväg lite och få mysa i en stuga, åka skidor och bara ha de sådär gött man har i fjällen. Vi har den lyxen att min mamma inte åker några skidor och att min syster bär på en kotte, så barnvakter finns det gott om. Hihi..

Ha en fortsatt bra dag!

söndag 1 januari 2012

Gott Nytt År


Igår var det vi som stod för nyårsfesten med Goa vänner. Det blev en mysig och rolig kväll och maten blev kanon. Jag missade ju att ta kort på dukningen när det var mörkt och ljusen Och brasan var tänd, jag hade lite annat att tänka på men det var jätte mysigt!

Nu hoppas vi på att 2012 blir ett härligt och bra år! Jag har inga löften, jag blir bara besviken när jag inte klarar dom, men jag har sagt att jag ska försöka blogga mer och bara äta godis på helgerna.. Vi får väl se hur de kommer gå:) Har ni några nyårslöften?

Jag önskar er ett Gott Nytt År
Kram