lördag 24 december 2011

God Jul

Jag hade missat köpa gå bort present.. Så jag tog vad jag hade hemma. Konservburk, notpapper, lite snöre, julgodiset och en liten en.. Sen får de bli vad de blir. Man tager vad man haver eller hur säger man..

Ha en mysig dag och God Jul!!

fredag 23 december 2011

Önskar Alla En Härlig Jul Helgen!

Nu är vi färdiga för att fira jul! Fixade den sista julklappen idag, och det är först nu jag slappnar av. Ska bli så mysigt att träffa sina nära och kära, det gör vi ju rätt ofta ändå men under julen är det extra mysigt. Usch de gör ont i hjärtat när jag tänker på att det finns många där ute som firar jul själva eller kanske första julen utan någon kär vän, mamma, pappa eller vad som.. Jag sänder en tanke till er!

Man måste verkligen leva i nuet och ta vara på vad som är och finns här och nu, imorgon kanske det är försent.. Ta hand om varandra!

Många varma Jul Kramar från mig

torsdag 22 december 2011

Snögubbe

Idag fick Melker stanna hemma från dagis, de går magsjuka där och de vore ju trist att få lagom till jul., Vi bönar och ber att vi klarar oss..! Melker ville gå till mormor och göra snögubbe, har ni sett vilken charmig:) Hihi.. Han fick bestämma hur den skulle se ut och de gjorde han bra;)

tisdag 20 december 2011

Äntligen Vitt

Nu har jag målat månbordet, kände till slut att den bruna färgen inte riktigt passade in.. Jag förstår inte att lite färg kan göra sån skillnad. Jag målade enbart med grundfärg två gånger och jag känner mig nöjd så! Här ser ni skillnaden:)








Ha de så bra allihop!

Kram

torsdag 15 december 2011

Kärlek vare här..

Jag blir så glad av att ni tittar in här och att få en kommentar är ju bara bonus!! Va gulliga ni är<3

Kan du inte ge någon en kram idag och säga hur mycket du tycker om den personen, ååå tänk hur GLAD hon eller han kommer bli;) Hihi, lite kärlek och omtanke skadar aldrig!!

onsdag 14 december 2011

10 dagar kvar..

Kan ni förstå att det bara är tio dagar kvar till julafton?! Tiden bara springer iväg.. Den här veckan har vi bakat julgodis, köpt de sista julklapparna och klätt granen. Det är så skönt att bara kunna njuta sista tiden innan självaste julafton. Igår var det lucia och Melker var pepparkaksgubbe på dagis. Han var den förste som gick ur tåget när han fick syn på oss, men det var fantastiskt mysigt att kika på resten av barnen.
Jag kan inte få nog av skogens fina små granar..

fredag 9 december 2011

Klapparna

Jag har slått in lite paket idag, men jag har fortfarande inte köpt alla. Jag som skulle vara klar till första advent.. Vad hände där?! Hihi, de blir inte alltid som man tänkt sig..
Vi funderade på om vi skulle kunna ha julklapparna framme i år, vi har nämligen en liten Melker här hemma som har varit väldigt bortskämmd de sista med paket. Han har nämligen fått lika många paket som Malte i sammband med att han kom till världen. Detta har lett till att när vi kommer bort och de ligger fina paket/julklappar framme springer han fram och river upp dom, han tror just nu att alla paket är till honom..
Men de gick bra som tur var, vi trodde han skulle slita upp allihopa.. Vi har verkligen tjatat om att tomten måste komma och dela ut julklapparna innan man får öppna. Så nu säger han själv - Maammma, oppna pateten nä tomten ammer?!?. Sötis;)

tisdag 6 december 2011

Hej Mitt Vinterland

Jag säger bara, Äntligen! Jag har längtat som tusan efter det här, visst är det underbart att kika ut genom fönstret och se en massa snö. Idag har vi en helt fantastisk dag här och tänk va lite snö kan göra skillnad.

måndag 5 december 2011

Våra Goa Barn<3

Vi var och fotade barnen förra veckan, super fina bilder blev de! Gå gärna in och rösta på våra godingar:) Man röstar genom att skriva bildnummer 17 och e-post i gästboken.

www.kajsathoren.blogspot.com

fredag 2 december 2011

Jul i vårt kök

Vilken underbar dag vi har! Ska klä på barnen och gå en sväng tänkte jag, det känns som man får passa på att vara ute lite när solen äntligen tittar fram. Men vart är snön, jag längtar ihjäl mig ju.. Jag vill vara ute i snön, dra pulka, åka pulka och bygga snögrottor med Melker. Jag lär väl få vänta..
Här kommer några bilder på saker som finns i vårt kök. Ni får vänta med att se hela köket tills det är renoverat, så ni får helt enkelt vänta till nästa höst;)
Jag eldade lite på notpappret innan jag satte fast de på ljuset. Lärkkvistarna plockade jag i skogen i höstas, hade turen att hitta en hel gren son trillat ner.
Synd att man inte ser hela kanelstången, men den är ungefär en meter lång.