onsdag 30 november 2011

Tävling


Jag är med och tävlar om en super fin emaljskylt hos Ljuva Lantliv. Var med du också!

Egentid




Mellan alla dessa blöjbyten, matningar, spyor med Malte plus lek och underhållning med Melker och allt annat som hör vardagen till.. (Jag klagar inte, allt är underbart) Fick jag iallafall lite tid över för mig själv igårkväll. Den halvtimmen spenerade jag framför brasan med nya Jul Magasinet. De va så skönt att bara kunna sitta ner en stund och drömma och fantisera. Jag älskar jultiden, men jag hinner inte riktigt få in all julkänsla, så jag får helt enkelt drömma mig bort i tidningar och framförallt att kika på alla fantastiska bloggar.

torsdag 24 november 2011

Julen är här..

Nu är det Jul, här i vårt hus.....
Jag är redo för julen, pyntet är framme, julmusiken är på och de luktar fantastiskt gott av alla hyacinter.

Eftersom det blir vår första jul i huset och köket inte är klart, har jag valt att ha de röda i tvrummet istället. Jag har inte haft så mycket rött de senaste jularna, men tycker återigen att det är så mysigt. Helst skulle jag ju vilja haft det röda i köket, det känns som att det är där de verkligen hör hemma, men jag får helt enkelt vänta till nästa jul.

tisdag 22 november 2011

Tiden räcker inte till..

Jag har inte slutat blogga, de är vad man kan tro om man ser mina glesa uppdateringar.. Jag har liksom bara fullt upp med att vara tvåbarnsmamma just nu:) Men jag ska bättra mig, jag lovar!
Jag har börjat julpynta lite smått här hemma och fick till två lingonkransar häromdagen, inte illa.

Jag ser att många är i full gång med julpyntet, de är så mysigt att kika runt och få så fin inspiration. Det är verkligen en härlig tid vi har framför oss nu om du frågar mig, men många upplever juletiden som stressig och jobbig, vad tycker du?

onsdag 16 november 2011

Sängkammaren är påbörjad:)

Sambon har dragit igång med att renovera vår blivande sängkammare. Vi kan bara inte bestämma oss för om vi ska ha kvar "utbyggnaden/inbyggnaden" för sängen eller om vi ska slå upp en vägg och ha garderob bakom. Vad tycker ni? Och vad säger ni om dom gamla brädorna i taket och på väggarna?

Jag har lovat att visa hallen jag målade om, men de är lite inredningsdetaljer kvar innan ni får se, men de kommer!!:)

Ha en bra dag! Kram

lördag 12 november 2011

Loppisfynd

Tänkte visa er mitt senaste fynd, denna Jesus tavla. Hittade den i ett gammalt skjul för endast 80:-. Tror ni jag blev glad:) Fick dock fråga sambon om lov innan den kom upp på väggen..

Tänkte passa på att önska er en trevlig helg!!

tisdag 8 november 2011

Vi tar vara på tiden..

Här hemma råder verkligen mys på hög nivå! Tiden går alldeles för fort har vi märkt.. så vi försöker ta vara på all denna underbara tid. Det går åt många pinnar ved vill jag lova.. :) Vår lille hund Tayson är nybadad o har legat framför brasan hela morgonen, jag skulle fått värmeslag av att ligga så nära..

Hoppas ni får en bra dag!

måndag 7 november 2011

Och så Äntligen är han här<3

Den 31/10-11 föddes våran efterlängtade lille pojk, Malte! Frisk, pigg och alldeles alldeles underbar..! Med snabba ryck till världen kom han ut, 3560g och 50 cm lång<3 Vi svävar på moln av lycka..