onsdag 28 september 2011

Apan

Jag har samlat på mig några skolplanscher men den här har blivit min favorit! Lite rolig är den ju!

tisdag 27 september 2011

Trumpet

Tänk att allt har en historia. Den gamla trumpeten inhandlades på en loppis för något år sedan, men vart har den varit innan den hamnade hos mig? Jag skulle vilja veta!! Synd att man aldrig lär få något svar bara.

torsdag 22 september 2011

R54942

Inte trodde jag att jag skulle bli en samlare av gamla nummerplåtar.. De finner man nämligen lite varstans i huset och dom är ju så charmiga!!

onsdag 21 september 2011

Att hitta de där lilla extra..

De är kul att springa på loppisar och auktioner och hitta fina gamla saker. Men när man hittar de där lilla extra då slår hjärtat ett extra slag. Speciellt när man suttit o väntat på en auktion i 6 timmar för att få vara med och buda på de man spant in. Och så blir den Min, den känslan är ju så härlig. Jag pratar naturligtvis om mitt fina råddjur, visst är den fin!?

måndag 19 september 2011

Små röda äpplen

Då var det måndag igen, vilket innebär ny vecka och nya möjligheter. Hoppas din måndag varit bra! Själv blev det en shoppingtur till Skövde för lite kläder och skor till lilleman. Alltid lika kul! Var även förbi mamma och hämtade några röda äpplen och la i en burk till bordet ute. Tänk va små röda äpplen kan göra underverk för att få något att se lite höstigt ut.

söndag 18 september 2011

Höstmys

Oj va jag gillar hösten, speciellt en dag som denna. Efter några helt fantastiskt soliga dagar kommer det en massa regn. Då tänder jag en massa ljus, pysslar, kryper upp i soffan med en kopp te o bara myser med familjen. Underbart!

Vardagsrum

Här kommer ett provinlägg. Allt på bilden är loppisfynd. Damen är en gammal trädgårdsstaty jag fyndade för några år sedan men får numera bo inne.

fredag 9 september 2011

Äntligen..

Nu är det mitt tredje försök att starta en blogg, men den här gången ska jag försöka ge det lite tid. Jag är ingen hejjare på det här men de ska bli så kul att förhoppningsvis kunna ge er lite inspiration och att få dela med mig av det jag tycker allra bäst om, jo inredning.